bewaar
Broodbol met reuzenbonensalade
Broodbol met reuzenbonensalade
bewaar

Broodbol met reuzenbonensalade

25 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

Fougasse de Champaign

2 blikken

reuzenbonen

1

rode ui

1 bekertje

witte kaasblokjes

1 bakje

cherrytomaatjes

2 zakjes

rucola

1 cup

zongedroogde tomatenmix

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Broden afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Bonen, ui, kaasblokjes, tomaatjes en rucola voorzichtig mengen. Broden horizontaal halveren en beide helften iets uithollen. Helft van uitgehaalde broodkruim in blokjes snijden, op bakplaat leggen en in ca. 5 minuten in oven drogen (rest van broodkruim wordt niet gebruikt). Broodkruim door salade scheppen. Tomatenmix door salade scheppen. Broodhelften vullen met salade.