bewaar
Tortellini met champignonsaus
Tortellini met champignonsaus
bewaar

Tortellini met champignonsaus

Pittige pasta met romige saus en verse peterselie.

20 min. bereiden
120waarderingen

Ingrediënten

4 personen

375 g

tortellini ai formaggi

250 g

kastanjechampignons

25 g

ongezouten roomboter

350 g

kipfiletblokjes

60 g

mix voor champignonsaus

500 ml

kraanwater

200

gemengde sla

4 el

dressing originale

15 g

verse peterselie

Pittige pasta met romige saus en verse peterselie.

Aan de slag

1

Kook de tortellini's volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de boter in een braadpan. Bak de kip in ca. 7 min. rondom bruin. Voeg de champignons toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de mix en het water toe en breng het geheel aan de kook.

3

Meng de sla en dressing. Knip de peterselie boven de saus fijn. Schep de tortellini door de saus. Breng pittig op smaak met (versgemalen) zwarte peper. Serveer met de salade.