bewaar
Tortellini met champignonsaus
Tortellini met champignonsaus
bewaar

Tortellini met champignonsaus

Pittige pasta met romige saus en verse peterselie.

20 min. bereiden
121waarderingen

Ingrediënten

4 personen

375 g

tortellini ai formaggi

250 g

kastanjechampignons

25 g

ongezouten roomboter

350 g

kipfiletblokjes

60 g

mix voor champignonsaus

500 ml

kraanwater

200

gemengde sla

4 el

dressing originale

15 g

verse peterselie

Pittige pasta met romige saus en verse peterselie.

Aan de slag

1

Kook de tortellini's volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de boter in een braadpan. Bak de kip in ca. 7 min. rondom bruin. Voeg de champignons toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de mix en het water toe en breng het geheel aan de kook.

3

Meng de sla en dressing. Knip de peterselie boven de saus fijn. Schep de tortellini door de saus. Breng pittig op smaak met (versgemalen) zwarte peper. Serveer met de salade.

Tortellini met champignonsaus

Pittige pasta met romige saus en verse peterselie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig