bewaar
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
bewaar

Visvinken met tijmkrieltjes en courgette

20 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

3 eetlepels

olijfolie

1 zak

minikrieltjes

1

courgette

½ eetlepel

gedroogde tijm

2 schaaltjes

roodbaarsfilet

6 plakjes

gerookt ontbijtspek

Aan de slag

In braadpan of wok 2 eetlepels olie verhitten, op matig vuur krieltjes 5 minuten bakken. Af en toe omscheppen. Courgette en tijm door aardappels scheppen en nog 10 minuten meebakken. Intussen visfilets in 6 gelijkmatige stukken snijden en met peper bestrooien. Spek rond vis wikkelen. In koekenpan rest van olie verhitten. Vis in ca. 5 minuten gaar bakken, halverwege keren. Krieltjesmengsel over borden verdelen, vis erop leggen.