bewaar
Tartaartjes met roomsaus
Tartaartjes met roomsaus
bewaar

Tartaartjes met roomsaus

20 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 el

ongezouten roomboter

450 g

aardappelschijfjes

450 g

diepvries sperziebonen

2

tomaten

4

rundertartaar

125 ml

crème fraîche

150 g

roomkaas knoflook

Aan de slag

1

Verhit de boter in een koekenpan. Bak de aardappelschijfjes 10 min. Verwarm de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Verwarm de laatste 2 min. met de sperziebonen mee. Verhit de boter in de braadpan. Bak de tartaartjes in 7 minuten gaar, keer halverwege.

3

Verwarm de crème fraîche en roomkaas in een steelpan. Serveer de tartaartjes met de roomsaus, sperziebonen en aardappels.