Pas­ta ma­ri­na­ra

(23) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 23

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de peultjes schoon en snijd in stukjes. Snijd de kabeljauw in stukjes.
  2. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de peultjes, fruits de mer en kabeljauw door de saus en laat 5 min. zachtjes koken.
  3. Breng op smaak met zout en peper. Maak intussen de tomaten schoon, snijd in partjes en meng met de dressing. Serveer de pasta met saus en tomatensalade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 02-03

Pasta marinara

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta ma­ri­na­ra

1
1
  • 300 g schelpjespasta
  • 200 g verse peultjes
  • 200 g verse kabeljauwfilets

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de peultjes schoon en snijd in stukjes. Snijd de kabeljauw in stukjes.

2
2
  • 1 zakje mix voor witte wijnsaus
  • 1 bakje koelverse zeevruchten

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de peultjes, fruits de mer en kabeljauw door de saus en laat 5 min. zachtjes koken.

3
3
  • 6 tomaten
  • 4 el slafris naturel

Breng op smaak met zout en peper. Maak intussen de tomaten schoon, snijd in partjes en meng met de dressing.

4
4

Serveer de pasta met saus en tomatensalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.