bewaar
Pasta marinara
Pasta marinara
bewaar

Pasta marinara

20 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

schelpjespasta

200 g

verse peultjes

200 g

verse kabeljauwfilets

1 zakje

mix voor witte wijnsaus

1 bakje

koelverse zeevruchten

6

tomaten

4 el

slafris naturel

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de peultjes schoon en snijd in stukjes. Snijd de kabeljauw in stukjes.

2

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de peultjes, fruits de mer en kabeljauw door de saus en laat 5 min. zachtjes koken.

3

Breng op smaak met zout en peper. Maak intussen de tomaten schoon, snijd in partjes en meng met de dressing. Serveer de pasta met saus en tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta marinara

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig