Ingrediënten
4 personen
1 schaal
haaskarbonades
½ cup
kruidenboter
1 pak
aardappelpuree
1 pak
tuinerwten-wortel
½ zakje
verse peterselie
100 ml
rode wijn
allesbinder
Aan de slag
Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Karbonades in ca. 15 minuten bruin en gaar bakken. Intussen puree en groenten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie fijn hakken. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. Braadjus afblussen met wijn en al roerend ca. 2 minuten laten inkoken. Peterselie toevoegen en jus indien nodig binden met wat allesbinder. Karbonades serveren met puree, groenten en jus.
Karbonades met kruidenjus

hoofdgerecht
4 personen
535 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Karbonades in ca. 15 minuten bruin en gaar bakken. Intussen puree en groenten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie fijn hakken. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. Braadjus afblussen met wijn en al roerend ca. 2 minuten laten inkoken. Peterselie toevoegen en jus indien nodig binden met wat allesbinder. Karbonades serveren met puree, groenten en jus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 schaal haaskarbonades
½ cup kruidenboter
1 pak aardappelpuree
1 pak tuinerwten-wortel
½ zakje verse peterselie
100 ml rode wijn
0 allesbinder