bewaar
Bietjescarpaccio
Bietjescarpaccio
bewaar

Bietjescarpaccio

10 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

gekookte bietjes

4 el

gesmolten roomboter

vierseizoenenpeper

Grana Pardano

Dit heb je nodig

  • magnetronfolie

  • platte, magnetronbestendige serveerschaal

Aan de slag

Met scherp mes 2 bietjes in plakjes van 2 mm dik snijden. Bietjes dakpansgewijs op platte serveerschaal rangschikken en bestrijken met 4 el gesmolten roomboter. Schaal afdekken met magnetronfolie. Bietjes in magnetron ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Folie verwijderen en bietjes royaal bestrooien met peper en in grove krullen geschaafde kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietjescarpaccio

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig