Bietjescarpaccio
Ingrediënten
2 personen
2
gekookte bietjes
4 el
gesmolten roomboter
vierseizoenenpeper
Grana Pardano
Dit heb je nodig
magnetronfolie
platte, magnetronbestendige serveerschaal
Aan de slag
Met scherp mes 2 bietjes in plakjes van 2 mm dik snijden. Bietjes dakpansgewijs op platte serveerschaal rangschikken en bestrijken met 4 el gesmolten roomboter. Schaal afdekken met magnetronfolie. Bietjes in magnetron ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Folie verwijderen en bietjes royaal bestrooien met peper en in grove krullen geschaafde kaas.
Bietjescarpaccio

bijgerecht
null personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Met scherp mes 2 bietjes in plakjes van 2 mm dik snijden. Bietjes dakpansgewijs op platte serveerschaal rangschikken en bestrijken met 4 el gesmolten roomboter. Schaal afdekken met magnetronfolie. Bietjes in magnetron ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Folie verwijderen en bietjes royaal bestrooien met peper en in grove krullen geschaafde kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)2 gekookte bietjes
4 el gesmolten roomboter
0 vierseizoenenpeper
0 Grana Pardano
Dit heb je nodig
magnetronfolie
platte, magnetronbestendige serveerschaal