Kreeft met limoenmayonaise

voorgerecht
2 personen
3
115
Advertentie
Ingrediënten
- 1 kreeft (vers uit het koelvak of diepvries)
- 2 dl mayonaise
- 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
- 4 eetlepels limoensap (flesje)
- versgemalen zwarte peper
- enkele sprietjes bieslook
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Verse kreeft of ontdooide kreeft met groot mes voorzichtig van kop tot staart halveren. In kom mayonaise mengen met crème fraiche, 4-6 eetlepels limoensap en peper. Kreefthelften elk op groot bord leggen, limoenmayonaise erover scheppen. Garneren met sprieten bieslook. Een speciaal kreeftbestek komt bij het eten zeker van pas.
Advertentie