Gebakken doperwtjes

Advertentie
Ingrediënten
- 1 sjalot
- 2 el traditionele olijfolie
- 1 teen knoflook
- 1 pak diepvries tuinerwten
- 1 el diepvries Italiaanse kruiden
- ½ dl droge witte wijn
Advertentie
Bereiden
Snipper de sjalot. Verhit de olie in een pan en pers de knoflook erboven uit. Voeg de sjalot toe en fruit ca. 2 min. Voeg de doperwten toe en verwarm 5 min. Schep regelmatig om. Schep er vlak voor serveren de Italiaanse kruiden en de wijn door en verwarm nog 1 min.
Advertentie
Ook te zien in
Gebakken doperwtjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Gebakken doperwtjes
- 1 sjalot
- 2 el traditionele olijfolie
- 1 teen knoflook
Snipper de sjalot. Verhit de olie in een pan en pers de knoflook erboven uit. Voeg de sjalot toe en fruit ca. 2 min.
- 1 pak diepvries tuinerwten
- 1 el diepvries Italiaanse kruiden
- ½ dl droge witte wijn
Voeg de doperwten toe en verwarm 5 min. Schep regelmatig om. Schep er vlak voor serveren de Italiaanse kruiden en de wijn door en verwarm nog 1 min.