Roergebakken spitskool
Dit groentegerecht is zó gemaakt. Lekker pittig door het pepertje.
125 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 krop
1
2 el
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 nr. 12 - Kerst 2002
Snijd de spitskool in grove stukken. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd hem fijn.
Verhit de olie in de wok en roerbak de spitskool en peper 4-5 min. totdat de kook beetgaar is. Haal de kool met peper uit de wok met een schuimspaan, bestrooi naar smaak met zout.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Roergebakken spitskool
Dit groentegerecht is zó gemaakt. Lekker pittig door het pepertje.

bijgerecht
4 personen
125 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de spitskool in grove stukken. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd hem fijn.
Verhit de olie in de wok en roerbak de spitskool en peper 4-5 min. totdat de kook beetgaar is. Haal de kool met peper uit de wok met een schuimspaan, bestrooi naar smaak met zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 krop verse spitskool
1 rode peper
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
wok




