Roergebakken spitskool
Dit groentegerecht is zó gemaakt. Lekker pittig door het pepertje.

bijgerecht
Dit groentegerecht is zó gemaakt. Lekker pittig door het pepertje.
4 personen
3
56
Advertentie
Ingrediënten
4 personen
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
- Snijd de spitskool in grove stukken. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd hem fijn.
- Verhit de olie in de wok en roerbak de spitskool en peper 4-5 min. totdat de kook beetgaar is. Haal de kool met peper uit de wok met een schuimspaan, bestrooi naar smaak met zout.

Roerbakken / wokken
instructievideo
- 00:54 min.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 125 kcal
- eiwit 6 g
- koolhydraten 8 g
-
vet 7 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 19 mg
- vezels 5 g
Pittigheid
Ook te zien in
Roergebakken spitskool
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Roergebakken spitskool
- 1 krop verse spitskool
- 1 rode peper
- 2 el traditionele olijfolie
Haal de kool met peper uit de wok met een schuimspaan, bestrooi naar smaak met zout.