bewaar
Tilapia met rösti
Tilapia met rösti
bewaar

Tilapia met rösti

25 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

750 g

broccoli

2 schaaltjes

tilapiafilet

8 eetlepels

olijfolie

1 zakje

verse peterselie

1 zak

rösti

50 g

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 1/2 liter

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Broccoli in ca. 6 minuten beetgaar koken en laten uitlekken. Tilapiafilet in midden van ingevette ovenschaal leggen en bestrooien met peper en zout. Vis besprenkelen met 3 eetlepels olie. Vis in midden van oven in ca. 10 minuten laten garen. Peterselie fijn knippen. Rösti volgens gebruiksaanwijzing in rest van olie bakken. Laatste 3 minuten peterselie erdoor mengen. Intussen broccoli naast vis in ovenschaal leggen. Bestrooien met kaas en schaal nog 5 minuten terugplaatsen in oven. Ovenschotel serveren met rösti.