bewaar
Krokante tilapia met peultjes
Krokante tilapia met peultjes
bewaar

Krokante tilapia met peultjes

20 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 eetlepels

olijfolie

1 duopak

aardappelschijfjes

1 zakje

verse peterselie

4 eetlepels

bloem

300 g

tilapiafilet

2 zakjes

bosuitjes

1 pakje

peultjes

8 eetlepels

tartaresaus

Aan de slag

2 el olie in ruime koekenpan verhitten. Hierin aardappelschijfjes in ca. 15 min. bruinbakken, geregeld omscheppen. Peterselie zeer fijn snijden. Helft van peterselie met bloem, zout en peper mengen. Tilapiafilet in 4 stukken snijden. Bosuitjes in ringetjes snijden. 4 el olie in koekenpan verhitten. Vis door bloem wentelen en in pan om en om bruin en gaar bakken, ca. 4 min. aan elke kant. Ondertussen peultjes in ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten en terug in pan doen. Rest peterselie, 2 el olijfolie en peper naar smaak toevoegen. Bosuitjes aan aardappelen toevoegen en 1 min. meebakken. Vis, aardappelen en peultjes over 4 borden verdelen. Tartaresaus bij vis scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante tilapia met peultjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig