bewaar
Spaghetti met knoflookgarnalen
Spaghetti met knoflookgarnalen
bewaar

Spaghetti met knoflookgarnalen

Serveer romige pasta met smaakvolle gamba's en een kruidige tomatensalade en je hoort niemand meer.

20 min. bereiden
141waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

750 g

romatomaat

50 g

diepvries Italiaanse kruiden

3 el

traditionele olijfolie

1 el

balsamicoazijn

2 tenen

knoflook

500 g

diepvries gamba

200 ml

room culinair

Serveer romige pasta met smaakvolle gamba's en een kruidige tomatensalade en je hoort niemand meer.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten en snijd ze in plakken. Bestrooi de plakken met 4 el Italiaanse kruiden. Verdeel 3 el olijfolie, de azijn, peper en eventueel zout erover. Pel de knoflook en snijd in plakjes. Verhit de rest van de olie in een wokpan.

2

Bak de knoflook ca. 2 min. Schep de knoflook uit de pan en houd apart. Roerbak al omscheppend de gamba's ca. 4 min. in de hete olie. Meng intussen de room culinair, knoflookplakjes, rest van de Italiaanse kruiden, peper en eventueel zout door de spaghetti.

3

Verdeel de spaghetti over de borden en leg de gamba's ernaast.

tip

serveertipServeren met tomatensalade.