bewaar
Spaghetti met kip-groentesaus
Spaghetti met kip-groentesaus
bewaar

Spaghetti met kip-groentesaus

Binnen 20 minuten klaar, dus een heerlijk recept voor doordeweeks.

20 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

400 g

kastanjechampignon

2 tenen

knoflook

2

kipfilet

3 el

milde olijfolie

125 g

mozzarella

690 g

pastasaus kruiden

Binnen 20 minuten klaar, dus een heerlijk recept voor doordeweeks.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Snijd ondertussen de champignons in kwarten en snijd de knoflook fijn. Snijd de kipfilets overlangs doormidden. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons, knoflook, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur.

3

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kip 4 min. op hoog vuur goudbruin en gaar. Bestrooi met peper en eventueel zout. Keer halverwege. Snijd ondertussen de mozzarella in plakjes. Verdeel over de kip en verwarm tot deze gesmolten is.

4

Voeg de pastasaus toe aan de champignons en verwarm 4 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Verdeel de spaghetti en de saus over diepe borden en leg daarop de kip.

tip

combinatietipLekker met Kalamata-olijven en verse basilicum