bewaar
Camemberttaartjes
Camemberttaartjes
bewaar

Camemberttaartjes

20 min. bereiden
20 min. wachten
59waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 plakjes

bladerdeeg

1 pakje

vegetarische gerookte ham

150 g

Camembert

2

eieren (M)

4 takjes

peterselie

boter of margarine om in te vetten

750 g

broccoli

Dit heb je nodig

  • lage taartvormpjes doorsnede ca. 10 cm

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bladerdeeg laten ontdooien. Ham in reepjes snijden. Camembert in stukjes snijden. Eieren loskloppen met zout en peper. Peterselie fijn knippen. Eieren mengen met ham, camembert en peterselie. Taartvormpjes invetten met boter. Bladerdeegplakjes in vormpjes leggen, overtollig deeg afsnijden. Vormpjes vullen met camembertmengsel. Taartjes in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken. Intussen broccoli schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en wassen. In bodempje water broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Taartjes serveren met broccoli.