Gevulde portobellini

Dit gevulde paddenstoeltje tikt alles af: aards, romig en een crunch van kaas. Het perfecte hapje om de avond mee te starten.

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Snipper de sjalot fijn. Ris de blaadjes van de Italiaanse kruiden en snijd fijn. Meng de sjalot met de kruiden, panko, zuivelspread en Grana Padano.

  2. Vul de portobellini met het pankomengsel, snijd eventueel het steeltje bij en bak de portobellini in ca. 15 min. in de oven goudgeel en gaar. Serveer warm op het serveerplateau.

  • algemeenAH Excellent producten zijn vanaf 15 december verkrijgbaar.
  • bereidingstipJe kunt de vulling 1 dag van tevoren maken en de portebellini op de dag zelf vullen.
  • combinatietipCombineer dit gerecht met andere hapjes als brioche met steak tartaar, garnalenkroketjes en mini kerstboompasteitjes voor een grande entree.
  • dieettipGlutenvrij? Gebruik dan glutenvrije paneermeel in plaats van panko.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Gevulde portobellini

Dit gevulde paddenstoeltje tikt alles af: aards, romig en een crunch van kaas. Het perfecte hapje om de avond mee te starten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig