Denk vooruit: havermout met appelmoes en pindakaas

Dit koude gerecht kun je -in het geval van een noodsituatie- maken met lang houdbare ingrediënten en als je geen hittebron tot je beschikking hebt.

430 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 8 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng het water met de havermout, de helft van de appelmoes en ¼ van de pindakaas. Verdeel over diepe kommen, dek af met vershoudfolie en laat 1 nacht staan.

  2. Meng de melk erdoor en verdeel de rest van de appelmoes en pindakaas en de studentenhaver erover.

  • combinatietipLekker met gemalen kaneel of koek- en speculaaskruiden.
  • combinatietipLekker met blokjes fruit zoals appel, peer of banaan of wat je nog op voorraad hebt.
  • combinatietipOok lekker met andere noten, zaden of pitten die je op voorraad hebt
  • achtergrondinfoDit recept is ontwikkeld voor de Denk vooruit campagne 2025/2026 en kan daarom afwijken van andere Allerhande recepten.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Denk vooruit: havermout met appelmoes en pindakaas

Dit koude gerecht kun je -in het geval van een noodsituatie- maken met lang houdbare ingrediënten en als je geen hittebron tot je beschikking hebt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig