Bagelburger

Bagellovers, opgelet: de bagel heeft zijn intrede gemaakt op de BBQ. Met een sappige kruiden-burger, gesmolten kaas en spek wordt dit jouw favoriet van de grill.

695 kcal

15 min. bereiden, 7 min. wachten

licht pittig

4.1/5

(14)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • BBQ


mei 2025 - mei 2025

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan. Bereid de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Gril de burgers 5-7 min. op de barbecue boven directe hitte. Keer halverwege en beleg met de plakjes kaas. Verdeel de plakjes spek over de barbecue en gril 3-5 min. tot knapperig. Keer halverwege. Gril de bagels 1-2 min. op de snijkant tot deze mooie grillstrepen heeft.

  3. Verdeel de helft van de mosterd en ketchup over de onderkant van bagels. Verdeel hier de slablaadjes, burgers, spek, augurk en de rest van de saus over.

  • serveertipLekker met friet en een frisse salade.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Bagelburger

Bagellovers, opgelet: de bagel heeft zijn intrede gemaakt op de BBQ. Met een sappige kruiden-burger, gesmolten kaas en spek wordt dit jouw favoriet van de grill.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig