Oreo fudge

Onweerstaanbare chocoladefudge van witte chocolade vol stukjes Oreo-koekjes. Zo lekker dat delen moeilijk wordt.

215 kcal

15 min. bereiden, 4 uur wachten

4.6/5

(8)

Ingrediënten

Aantal porties

maart 2025 - maart 2025

Aan de slag

  1. Bekleed de bodem en zijkanten van de bakvorm met bakpapier Snijd de oreo-koekjes grof.

  2. Smelt de witte chocolade au bain-marie, meng de gecondenseerde melk erdoor en verwarm nog 1-2 min. Roer 2/3 van de koekjes erdoor en verdeel gelijkmatig over de bakvorm Bestrooi met de rest van de koekjes en dek af met vershoudfolie. Laat minimaal 4 uur, maar het liefst een nacht, opstijven in de koelkast.

  3. Haal de fudge uit de koelkast en snijd in 20 gelijke stukken.

  • bewaartipVerpak de stukken fudge individueel in een stukje bakpapier en bewaar op een koele droge plek.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Oreo fudge

Onweerstaanbare chocoladefudge van witte chocolade vol stukjes Oreo-koekjes. Zo lekker dat delen moeilijk wordt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig