Oreo fudge
Onweerstaanbare chocoladefudge van witte chocolade vol stukjes Oreo-koekjes. Zo lekker dat delen moeilijk wordt.
215 kcal
15 min. bereiden, 4 uur wachten
Ingrediënten
Aantal porties
154 g
397 g
400 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
maart 2025 - maart 2025
Bekleed de bodem en zijkanten van de bakvorm met bakpapier Snijd de oreo-koekjes grof.
Smelt de witte chocolade au bain-marie, meng de gecondenseerde melk erdoor en verwarm nog 1-2 min. Roer 2/3 van de koekjes erdoor en verdeel gelijkmatig over de bakvorm Bestrooi met de rest van de koekjes en dek af met vershoudfolie. Laat minimaal 4 uur, maar het liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
Haal de fudge uit de koelkast en snijd in 20 gelijke stukken.
- bewaartipVerpak de stukken fudge individueel in een stukje bakpapier en bewaar op een koele droge plek.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Oreo fudge
Onweerstaanbare chocoladefudge van witte chocolade vol stukjes Oreo-koekjes. Zo lekker dat delen moeilijk wordt.

20 porties
215 kcal
15 min. bereiden
4 uur wachten
Aan de slag
Bekleed de bodem en zijkanten van de bakvorm met bakpapier Snijd de oreo-koekjes grof.
Smelt de witte chocolade au bain-marie, meng de gecondenseerde melk erdoor en verwarm nog 1-2 min. Roer 2/3 van de koekjes erdoor en verdeel gelijkmatig over de bakvorm Bestrooi met de rest van de koekjes en dek af met vershoudfolie. Laat minimaal 4 uur, maar het liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
Haal de fudge uit de koelkast en snijd in 20 gelijke stukken.
bewaartip:Verpak de stukken fudge individueel in een stukje bakpapier en bewaar op een koele droge plek.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 20 porties)
154 g Oreo's
397 g gecondenseerde volle melk
400 g witte chocolade




