BBQ s'mores-board met poffertjes en aardbeien

Wij waren al smoorverliefd op BBQ s’mores, maar nu zijn we hoteldebotel van van dit board met poffertjes een aardbeien.

180 kcal

30 min. bereiden

3.9/5

(9)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • barbecue

  • tapasprikkers


2024 nr. 04 - Onze helden

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan. Rijg de marshmallows op het uiteinde van de tapasprikkers. Zorg dat de prikker er niet boven uitsteekt, hij kan verbranden op de barbecue. Halveer de aardbeien in de lengte.

  2. Leg de marshmallowprikkers, matinettes, poffertjes en koekjes op een borrelplank. Doe de aardbeien en de nougatine in aparte bakjes en zet ze op de plank.

  3. Rooster de marshmallows boven de barbecue tot lichtbruin. Draai continu, zodat de marshmallow gelijkmatig roostert. Leg een matinette op een koekje of poffertje, leg daarop de geroosterde marshmallow en top af met nog een koekje of poffertje. Dit is een s’more. Varieer met verschillende smaken door er aardbeien of nougatine aan toe te voegen.

  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?
  • variatietipVarieer met verschillende smaken door er aardbeien of nougatine aan toe te voegen.

Wat vond je van dit recept?

BBQ s'mores-board met poffertjes en aardbeien

Wij waren al smoorverliefd op BBQ s’mores, maar nu zijn we hoteldebotel van van dit board met poffertjes een aardbeien.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig