Croissant met zoete dips

Romige fudge, kokoschocolade en discodip. Dat staat gezellig op tafel! Een feestje voor iedereen deze croissants met zoete dips.

385 kcal

15 min. bereiden

4.3/5

(3)

Ingrediënten

Aantal porties

Aan de slag

  1. Maak de 3 dips. Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 2-3 min. zachtjes koken. Roer de miso erdoor en giet in een kommetje.

  2. Breek ondertussen de chocolade in stukken en verwarm samen met de kokosolie au bain-marie. Giet in een kommetje en bestrooi met het kokosrasp.

  3. Giet de vanillevla in een kommetje en bestrooi met de discospikkels. Serveer de croissants met de verschillende dips.

  • bereidingstipJe kunt ook croissantwafels met de dips erbij serveren. Verwarm een wafelijzer voor, besmeer de croissants met gesmolten boter en bak ze 4-5 min.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Croissant met zoete dips

Romige fudge, kokoschocolade en discodip. Dat staat gezellig op tafel! Een feestje voor iedereen deze croissants met zoete dips.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig