bewaar
Vegan calamares
Vegan calamares
bewaar

Vegan calamares

Op smaak gebracht met verse peterselie en gedipt in romige plantaardige aioli, van deze vegan calamares kan jij niet afblijven. Perfect voor een vegan tapas-avondje.

2 min. bereiden
8 min. oventijd
0waarderingen

Ingrediënten

12 porties

180 g

AH Terra Plantaardige calamares

30 g

verse platte peterselie

80 ml

koelverse vegan allioli

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • bakplaat

Aan de slag

1

Verwarm de oven op 180 °C. Verdeel de calamares over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 8 min. Keer halverwege. Snijd ondertussen de peterselie fijn.

2

Roer de allioli los met peterselie. Serveer de calamares met de allioli.

combinatietipLekker als onderdeel van verschillende tapas.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan calamares

Op smaak gebracht met verse peterselie en gedipt in romige plantaardige aioli, van deze vegan calamares kan jij niet afblijven. Perfect voor een vegan tapas-avondje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig