Noedels met wokgroente en rulgehackt
bewaar
bewaar

Noedels met wokgroente en rulgehackt

Noedels zijn altijd een makkelijk en snelle oplossing voor een doordeweekse maaltijd. In dit recept maken we ze met wokgroente en rulgehackt en staan ze al in een kwartier op tafel.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de paksoi in de breedte in stukjes van 1 cm. Schil de gember en rasp fijn.

Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak het plantaardig rulgehakt en de gember 2 min. Voeg de wokgroente en paksoi toe en bak 2 min. Voeg de ketjap manis en noedels toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel de noedels over diepe kommen. Hak de cashewnoten grof en strooi over de noedels.

variatietipLiefhebber van pittig? Voeg dan een fijngesneden rode peper toe met de wokgroente.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedels met wokgroente en rulgehackt

Noedels zijn altijd een makkelijk en snelle oplossing voor een doordeweekse maaltijd. In dit recept maken we ze met wokgroente en rulgehackt en staan ze al in een kwartier op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig