Noedels met wokgroente en rulgehackt
Noedels zijn altijd een makkelijk en snelle oplossing voor een doordeweekse maaltijd. In dit recept maken we ze met wokgroente en rulgehackt en staan ze al in een kwartier op tafel.
Aan de slag
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de paksoi in de breedte in stukjes van 1 cm. Schil de gember en rasp fijn.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak het plantaardig rulgehakt en de gember 2 min. Voeg de wokgroente en paksoi toe en bak 2 min. Voeg de ketjap manis en noedels toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de noedels over diepe kommen. Hak de cashewnoten grof en strooi over de noedels.
Noedels met wokgroente en rulgehackt
Noedels zijn altijd een makkelijk en snelle oplossing voor een doordeweekse maaltijd. In dit recept maken we ze met wokgroente en rulgehackt en staan ze al in een kwartier op tafel.
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de paksoi in de breedte in stukjes van 1 cm. Schil de gember en rasp fijn.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak het plantaardig rulgehakt en de gember 2 min. Voeg de wokgroente en paksoi toe en bak 2 min. Voeg de ketjap manis en noedels toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de noedels over diepe kommen. Hak de cashewnoten grof en strooi over de noedels.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
248 g Conimex woknoedels
1 paksoi
25 g verse gember
3 el zonnebloemolie
200 g De Vegetarische Slager rul gehackt
400 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
75 ml Conimex ketjap manis
50 g ongezouten cashewnoten