Noedels met wokgroente en vega rulgehackt
Noedels zijn altijd een makkelijk en snelle oplossing voor een doordeweekse maaltijd. In dit recept maken we ze met wokgroente en vega rulgehackt en staan ze al in een kwartier op tafel.
580 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
248 gram Conimex woknoedels
Conimex woknoedels
1 paksoi
paksoi
25 gram verse gember
verse gember
3 eetlepel zonnebloemolie
zonnebloemolie
200 gram De Vegetarische Slager rul gehackt
De Vegetarische Slager rul gehackt
400 gram Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
75 ml Conimex ketjap manis
Conimex ketjap manis
50 gram ongezouten cashewnoten
ongezouten cashewnoten
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2024 - Geniet van 't Goede 2024
2023 - Vega Favorieten
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de paksoi in de breedte in stukjes van 1 cm. Schil de gember en rasp fijn.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak het plantaardig rulgehakt en de gember 2 min. Voeg de wokgroente en paksoi toe en bak 2 min. Voeg de ketjap manis en noedels toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de noedels over diepe kommen. Hak de cashewnoten grof en strooi over de noedels.
- variatietipLiefhebber van pittig? Voeg dan een fijngesneden rode peper toe met de wokgroente.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Noedels met wokgroente en vega rulgehackt
Noedels zijn altijd een makkelijk en snelle oplossing voor een doordeweekse maaltijd. In dit recept maken we ze met wokgroente en vega rulgehackt en staan ze al in een kwartier op tafel.

hoofdgerecht
4 personen
580 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de paksoi in de breedte in stukjes van 1 cm. Schil de gember en rasp fijn.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak het plantaardig rulgehakt en de gember 2 min. Voeg de wokgroente en paksoi toe en bak 2 min. Voeg de ketjap manis en noedels toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de noedels over diepe kommen. Hak de cashewnoten grof en strooi over de noedels.
variatietip:Liefhebber van pittig? Voeg dan een fijngesneden rode peper toe met de wokgroente.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
248 g Conimex woknoedels
1 paksoi
25 g verse gember
3 el zonnebloemolie
200 g De Vegetarische Slager rul gehackt
400 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
75 ml Conimex ketjap manis
50 g ongezouten cashewnoten




