Mosterdsaus
Mosterdsaus
bewaar
bewaar

Mosterdsaus

Lekker bij beenham, prei of aardappelen, deze mosterdsaus.

10 min. bereiden
15 min. wachten
14waarderingen

Aan de slag

1

Snipper de sjalotten. Verhit de olie in een steelpan en fruit de sjalot 4-5 min. op middelhoog vuur. De sjalot mag een beetje bruin worden, maar let op dat het niet verbrandt. Blijf goed omscheppen en zet het vuur eventueel lager.

2

Voeg de wijn en bouillon toe en laat in 10-15 min. inkoken tot de helft.

3

Roer de mosterd en slagroom erdoor en breng de saus op smaak met peper en eventueel zout. Breng opnieuw aan de kook, laat 1 min. koken en haal de pan van het vuur.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosterdsaus

Lekker bij beenham, prei of aardappelen, deze mosterdsaus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig