Franse uiensoep-pasta

Franse uiensoep meets pasta. En dit feest vindt plaats in de oven, dus het is ook nog eens minimale moeite.

635 kcal

(Voedingswaarden)

55 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de uien in ringen van 3 mm dik. Verhit de boter en olie in de pan en bak de uien ca. 40 min. op middelhoog vuur tot ze karamelliseren. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn en ris de blaadjes van de takjes kruiden. Voeg in de laatste 5 min. de knoflook, kruiden en cognac toe aan de uien en bak mee.

  3. Schenk de runderfond en het kokende water erbij en voeg de pasta toe. Schep alles door elkaar, zet de deksel op de pan 20 min. op middelhoog vuur koken.

  4. Rasp ondertussen de kaas. Schep de pasta af en toe om en breng op smaak met peper en zout. Verdeel na 15 min. de kaas over de pasta (niet meer omscheppen) en kook nog 5 min. met zonder deksel tot de kaas gesmolten is. Snijd ondertussen de bieslook fijn en bestrooi vlak voor het serveren op de pasta.

Franse uiensoep-pasta

Franse uiensoep meets pasta. En dit feest vindt plaats in de oven, dus het is ook nog eens minimale moeite.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig