bewaar
Gevulde vijgen met geitenkaas
Gevulde vijgen met geitenkaas
bewaar

Gevulde vijgen met geitenkaas

Bij de herfst horen vijgen, dus die mogen zeker niet ontbreken op je borrelplank! Vul ze met geitenkaas en top af met balsamico en pecennoten.

5 min. bereiden
15 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

20 g

ongebrande pecannoten

100 g

chavroux frais nature 45+ kaas

1 tl

gedroogde rozemarijn

8

verse vijgen

1 el

olijfolie mild

1 el

cremaceto balsamico

Dit heb je nodig

  • bakplaat

  • bakpapier

Bij de herfst horen vijgen, dus die mogen zeker niet ontbreken op je borrelplank! Vul ze met geitenkaas en top af met balsamico en pecennoten.

Aan de slag

1

Verhit de oven voor op 200 °C. Verdeel de pecannoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 5 min in de oven. Haal uit de oven (laat de oven aan), laat afkoelen en hak grof.

2

Meng ondertussen de geitenkaas met de rozemarijn, peper en eventueel zout. Snijd de vijgen van boven kruislings in, maar snijd niet helemaal door.

3

Vul de vijgen met de geitenkaas en besprenkel met de olie. Verdeel de vijgen over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 10 min de oven. Haal de vijgen uit de oven, besprenkel met de cremaceto en garneer met de pecannoten.

Gevulde verse vijgen met geitenkaas

Instructievideo - 00:24 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde vijgen met geitenkaas

Bij de herfst horen vijgen, dus die mogen zeker niet ontbreken op je borrelplank! Vul ze met geitenkaas en top af met balsamico en pecennoten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig