bewaar
Bloemkool'couscous' met avocado
Bloemkool'couscous' met avocado
bewaar

Bloemkool'couscous' met avocado

Geniet van deze gezonde en verfrissende bloemkool'couscous' met avocado, kidneybonen en knapperige rauwkost. Een heerlijk lunchgerecht boordevol groente!

10 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kidneybonen in blik

2

avocado's

4 el

extra vierge olijfolie

1½ el

rodewijnazijn

1 tl

komijnzaad

400 g

koelverse bloemkoolcouscous

150 g

rauwkost komkommer

50 g

jonge bladsla met veldsla

Aan de slag

1

Doe de kidneybonen in een zeef, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd ondertussen de avocado’s in de breedte in dunne plakken.

2

Klop de olie met de azijn en het komijnzaad tot een dressing. Meng de bloemkoolcouscous met de rauwkost komkommer, kidneybonen en de dressing. Verdeel eerst de sla, dan de bloemkool- couscous en vervolgens de avocado over kommen of borden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkool'couscous' met avocado

Geniet van deze gezonde en verfrissende bloemkool'couscous' met avocado, kidneybonen en knapperige rauwkost. Een heerlijk lunchgerecht boordevol groente!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig