bewaar
Vega kiproerbak met groene groenten en rijst
Vega kiproerbak met groene groenten en rijst
bewaar

Vega kiproerbak met groene groenten en rijst

Alle snelle koks opgelet: deze vega kiproerbak met groene groenten en rijst staat al in 15 min. op tafel!

15 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

groene asperges

400 g

koelvers broccoliroosje

20 g

verse selderij

4 el

vloeibare boter

300 g

vegetarische kipstuckjes

1½ el

garam masala

600 g

1 minuut basmatirijst

Alle snelle koks opgelet: deze vega kiproerbak met groene groenten en rijst staat al in 15 min. op tafel!

Aan de slag

1

Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd in stukken van ca. 2 cm. Halveer de broccoliroosjes en snijd de selderij fijn. Verhit de boter in de wok of hapjespan. Bak de asperges, broccoli, vegetarische kipstukjes, garam masala en wat zout 5 min. al omscheppend op hoog vuur.

2

Voeg de rijst toe en bak al omscheppend 5 min. mee. Meng de selderij erdoor, verdeel over diepe borden en serveer.