bewaar
Broodje met oude kaas, gemarineerde ui en veldsla
Broodje met oude kaas, gemarineerde ui en veldsla
bewaar

Broodje met oude kaas, gemarineerde ui en veldsla

Upgrade je broodje kaas voor lunch met gemarineerde ui.

5 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

2 personen

1

rode ui

2 el

granaatappelmelasse

2

meergranentriangels

1 el

mayonaise

2 plakjes

Zaanlander oud 48+

25 g

veldsla

Upgrade je broodje kaas voor lunch met gemarineerde ui.

Aan de slag

1

Snijd de ui in flinterdunne halve ringen en schep om met de granaatappelmelasse.

2

Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helften met de mayonaise en beleg achtereenvolgens met de kaas, gemarineerde ui en de veldsla. Dek af met de bovenste helften.

variatietipGranaatappelmelasse is granaatappelsap dat is ingekookt tot een zoetzure, stroperige siroop. Je kunt het verwerken in dressings, maar ook in ijs of gebak.

vegatipVervang de oude kaas door Zaanlander belegen kaas 35+.