bewaar
IJs-toppings
IJs-toppings
bewaar

IJs-toppings

Top it up! Van deze ijs-toppings wordt jouw zelfgemaakte ijsje nóg lekkerder.

8 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

6 personen

40 g

witte chocolade

40 g

amandelstift

30 g

kokossnippers

25 g

gevriesdroogde fruit mix

Top it up! Van deze ijs-toppings wordt jouw zelfgemaakte ijsje nóg lekkerder.

Aan de slag

1

Snijd de chocolade in flinterdunne schilfers. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin de amandelen op middelhoog vuur onder regelmatig omscheppen in ca. 3 min. goudbruin. Rooster in dezelfde pan ook de kokossnippers zonder olie of boter op middelhoog vuur onder regelmatig omscheppen in ca. 3 min. goudbruin.

2

Schep de chocolade, amandelstiften, kokossnippers en de fruitmix in kleine bakjes. Laat iedereen zijn ijsje afmaken met de verschillende toppings.