bewaar
Affogato met chocoladesaus
Affogato met chocoladesaus
bewaar

Affogato met chocoladesaus

Italiaanse koffie is niet alleen heerlijk om zo te drinken, je maakt er ook nog eens de lekkerste desserts mee.

10 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

extra pure chocolade 70%

25 g

gepelde pistachenoten

1 el

gevriesdroogde fruit mix

4 bolletjes

vanille-ijs

150 ml

illy Espresso forte capsule

Italiaanse koffie is niet alleen heerlijk om zo te drinken, je maakt er ook nog eens de lekkerste desserts mee.

Aan de slag

1

Smelt de chocolade au bain-marie. Hak de pistachenoten grof en snijd de gevriesdroogde frambozen (uit het bakje gevriesdroogde fruit mix) fijn.

2

Verdeel de bollen ijs over de glazen en schenk de koffie erover. Besprenkel met de gesmolten chocolade en garneer met de pistachenoten en frambozen. Serveer direct.