Ultieme cheeseburger van de BBQ

De ultieme cheeseburger maak je op de BBQ! Enne... met zo'n goedgevulde burger is knoeien volledig toegestaan.

725 kcal

30 min. bereiden

4.5/5

(52)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • barbecue

  • aluminium grillschaal (wegwerp, 16 x 26 cm)


BBQ magazine 2021 - BBQ magazine 2021

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan. Gril de burgers in ca. 15 min. gaar. Keer regelmatig. Besprenkel de burgers met de tabasco. Beleg met de cheddar en laat smelten.

  2. Snijd ondertussen de ui en tomaat in dikke plakken. Haal per broodje 1 blaadje van de kropsla los, was en droog ze. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees eruit. Snijd in plakjes.

  3. Gril de ui 6 min. in de grillschaal. Keer halverwege. Halveer de broodjes en gril ca. 2 min. op de snijkant. Verhit de olie in een koekenpan en bak 1 spiegelei voor op ieder broodje.

  4. Beleg de onderste helften van de broodjes achtereenvolgens met sla, ui, tomaat, 3 augurkenschijven, een burger, wat avocado en een gebakken ei. Verdeel de ketchup erover, dek af met de bovenkant van de broodjes en serveer.

  • vegatipVervang de beefburgers door vegetarische burgers.

Wat vond je van dit recept?

Ultieme cheeseburger van de BBQ

De ultieme cheeseburger maak je op de BBQ! Enne... met zo'n goedgevulde burger is knoeien volledig toegestaan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig