bewaar
Naan met gebakken feta, hummus en groente
Naan met gebakken feta, hummus en groente
bewaar

Naan met gebakken feta, hummus en groente

Met deze volgeladen kleurrijke naan maak je met weinig moeite veel indruk. En dat met maar 5 ingrediënten!

10 min. bereiden
10 min. oventijd
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

feta 43+

4 el

milde olijfolie

3 el

Euroma Franse ratatouille-kruiden

4

mininaans

800 g

Provençaalse roerbakmix

200 g

hummus pikant

Dit heb je nodig

  • kleine ovenschaal Ø 10 cm

Met deze volgeladen kleurrijke naan maak je met weinig moeite veel indruk. En dat met maar 5 ingrediënten!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Dep de feta droog, bestrijk met de helft van de olijfolie en bestrooi rondom met ⅓ van de ratatouillekruiden. Leg in een kleine ovenschaal en bak 10 min. in het midden van de oven.

2

Doe ondertussen de mininaanbroden bij de feta in de oven en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Verhit de rest van de olijfolie in een hapjespan en de roerbakgroente met de rest van de Franse ratatouillekruiden, peper en zout 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Besmeer de naanbroden met de hummus en verdeel de groenten erover. Breek de feta in stukken en verdeel erover.

tip

Naan met gebakken feta, hummus en groente

Instructievideo - 00:25 min.