Kabeljauw-pakketjes met rauwe ham

Visje vanavond? Deze kabeljauw met krokant jasje en romige pasta zet je in een kwartier op tafel

690 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Leg op elk stuk vis een paar blaadjes basilicum en bestrooi met peper. Wikkel elk stuk in de Prosciutto di Parma. Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan en bak de vis op matig tot middelhoog vuur in ca. 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege voorzichtig.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente op middelhoog vuur. Verkruimel het halve bouillonblokje erboven en schep regelmatig om. Voeg de bloem toe en bak 1 min. mee. Voeg de slagroom toe, breng aan de kook en laat 3 min. zachtjes koken.

  3. Bereid ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng door de groente. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden en verdeel de vis erover. Bestrooi met de rest van het basilicum.

  • variatietipLekker met Parmezaanse kaas.

Kabeljauw-pakketjes met rauwe ham

Visje vanavond? Deze kabeljauw met krokant jasje en romige pasta zet je in een kwartier op tafel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig