bewaar
Makkelijke stoof van kabeljauw Provençaalse groenten en mozzarella
Makkelijke stoof van kabeljauw Provençaalse groenten en mozzarella
bewaar

Makkelijke stoof van kabeljauw Provençaalse groenten en mozzarella

Een visstoof met maar 5 ingrediënten? Yes, you can!

25 min. bereiden
134waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 tenen

knoflook

3 el

milde olijfolie

800 g

verse Provençaals roerbakgroente

690 g

passata basilico

520 g

kabeljauwhaasjes

125 g

mozzarella

Een visstoof met maar 5 ingrediënten? Yes, you can!

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook 2 min.

2

Voeg de groente toe en roerbak 5 min. op hoog vuur. Schenk de basilico erbij en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng aan de kook op middelhoog vuur.

3

Snijd ondertussen de kabeljauwhaas in stukken van ca. 4 cm. Bestrooi de vis met peper en zout, voeg toe aan de saus en zet het vuur laag. Stoof 4 min. met de deksel op de pan tot de vis gaar is.

4

Snijd de mozzarella in stukjes van 1 cm en roer door de stoof. Laat smelten met de deksel op de pan. Verdeel de kabeljauwstoof over diepe borden en bestrooi met peper.

combinatietipLekker met meergranen stokbrood.

Makkelijke stoof van kabeljauw Provençaalse groenten en mozzarella

Een visstoof met maar 5 ingrediënten? Yes, you can!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig