bewaar
Makkelijke stoof van kabeljauw Provençaalse groenten en mozzarella
Makkelijke stoof van kabeljauw Provençaalse groenten en mozzarella
bewaar

Makkelijke stoof van kabeljauw Provençaalse groenten en mozzarella

Een visstoof met maar 5 ingrediënten? Yes, you can!

25 min. bereiden
77waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 tenen

knoflook

3 el

milde olijfolie

800 g

verse Provençaals roerbakgroente

690 g

passata basilico

520 g

kabeljauwhaasje

125 g

mozzarella

Een visstoof met maar 5 ingrediënten? Yes, you can!

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook 2 min.

2

Voeg de groente toe en roerbak 5 min. op hoog vuur. Schenk de basilico erbij en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng aan de kook op middelhoog vuur.

3

Snijd ondertussen de kabeljauwhaas in stukken van ca. 4 cm. Bestrooi de vis met peper en zout, voeg toe aan de saus en zet het vuur laag. Stoof 4 min. met de deksel op de pan tot de vis gaar is.

4

Snijd de mozzarella in stukjes van 1 cm en roer door de stoof. Laat smelten met de deksel op de pan. Verdeel de kabeljauwstoof over diepe borden en bestrooi met peper.

combinatietipLekker met meergranen stokbrood.