Brood­je ve­ge­ta­ri­sche fi­let ame­ri­cain met ei en ro­de ui

Nee hoor, met deze bol met vega filet americain heb je het zeker niet hoog in je bol. In 10 min. is-ie klaar!

(2) waardeer
hollands lunch Nee hoor, met deze bol met vega filet americain heb je het zeker niet hoog in je bol. In 10 min. is-ie klaar! 4 personen
5 2

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken, pel ze en snijd in plakjes. Snipper ondertussen de ui zeer fijn.
  2. Snijd de tijgerbollen overlangs doormidden. Besmeer de onderste helften met de vegetarische filet americain en de bovenste helften met de mayonaise.
  3. Verdeel de rode ui, augurkenblokjes en plakjes ei over de onderste helften en breng op smaak met peper en zout. Leg de bovenste helften erop en serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 53 g
    waarvan suikers 5 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 920 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Broodje vegetarische filet americain met ei en rode ui

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood­je ve­ge­ta­ri­sche fi­let ame­ri­cain met ei en ro­de ui

1
1
  • 4 middelgrote eieren
  • 1 kleine rode ui

Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken, pel ze en snijd in plakjes. Snipper ondertussen de ui zeer fijn.

2
2
  • 150 g vegetarische filet americain
  • 2 el mayonaise

Snijd de tijgerbollen overlangs doormidden. Besmeer de onderste helften met de vegetarische filet americain en de bovenste helften met de mayonaise.

3
3
  • 2 el augurkenblokjes

Verdeel de rode ui, augurkenblokjes en plakjes ei over de onderste helften en breng op smaak met peper en zout.

4
4

Leg de bovenste helften erop en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.