Nachoschotel kip en guacamole

Fiesta Mexicana! Deze nachoschotel staat garant voor een feestje in je mond.

15 min. bereiden, 10 min. oventijd

4.6/5

(25)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier


2021 nr. 06 - Stapel op de zomer

2020 week 43-44 - 2020 week 43-44

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipdijfiletreepjes met de kruidenmix in 5 min. op middelhoog vuur gaar.

  2. Verdeel de helft van de tortillachips over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de helft van de kaas erover. Verdeel de rest van de tortillachips, de rest van de kaas en de kip erover. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.

  3. Snipper ondertussen de ui en snijd de tomaten in blokjes. Snijd het steeltje van de jalapeño. Rol de jalapeño tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd het vruchtvlees in ringetjes.

  4. Haal de nacho’s uit de oven. Verdeel de ui, tomaat en jalapeño erover. Serveer met de guacamole en salsa.

  • bereidingstipHoud je niet van pittig? Laat de jalapeño dan achterwege.

Wat vond je van dit recept?

Nachoschotel kip en guacamole

Fiesta Mexicana! Deze nachoschotel staat garant voor een feestje in je mond.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig