Broodje verse roomkaas, gegrilde ham en ei

Dit stokbrood is top voor in de lunchtrommel, mits je het kunt weerstaan tot 12.00u...

525 kcal

15 min. bereiden

4.6/5

(59)

Ingrediënten

Aantal personen

2020 week 43-44 - 2020 week 43-44

Aan de slag

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes.

  2. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden. Besmeer beide helften met de verse roomkaas. Beleg de onderste helft achtereenvolgens met de slamelange, roasted ham, rauwkostkomkommer en plakjes ei. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Leg de bovenste helft van het brood erop en druk licht aan. Snijd het stokbrood in stukken en serveer.

Wat vond je van dit recept?

Broodje verse roomkaas, gegrilde ham en ei

Dit stokbrood is top voor in de lunchtrommel, mits je het kunt weerstaan tot 12.00u...

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig