bewaar
Volkorentoast met avocado & eikruim
Volkorentoast met avocado & eikruim
bewaar

Volkorentoast met avocado & eikruim

Geef je toast met avocado eens een oppepper met eikruim.

10 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

witte scharreleieren

8 sneetjes

Zaans grof volkorenbrood

2

eetrijpe avocado's

½

bakje tuinkers

¼ tl

paprikapoeder

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Geef je toast met avocado eens een oppepper met eikruim.

Aan de slag

1

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en prak met een vork.

2

Rooster ondertussen de sneetjes brood in de broodrooster. Snijd de avocado’s overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes.

3

Beleg de geroosterde sneetjes brood met de avocado.Verdeel het eikruim en tuinkers erover. Bestrooi met de paprikapoeder en breng op smaak met peper en eventueel zout.