bewaar
Ovengroente met runderchipolata
Ovengroente met runderchipolata
bewaar

Ovengroente met runderchipolata

Deze traybake schuif je al in 10 minuten de oven in. Is dat even easy!

10 min. bereiden
30 min. oventijd
licht pittig
151waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1¼ kg

ovengroente zoete aardappel, rode paprika en broccoli

165 g

groene olijven met knoflook

8

runderchipolata

3 el

milde harissa

2 el

milde olijfolie

1 mespunt

zout

250 g

romaatjes

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Deze traybake schuif je al in 10 minuten de oven in. Is dat even easy!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de ovengroente over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de olijven erover.

2

Snijd de runderchipolata elk in 3 stukken en meng de worstjes met de harissa in een kom. Laat staan tot gebruik. Besprenkel ondertussen de groenten met de olie en bestrooi met zout. Leg er de tomaatjes tussen. Rooster 25-30 min. in het midden van de oven tot alles goudbruin en gaar is. Schep halverwege om en leg de worstjes erbij.

vegatipGebruik vegetarische worstjes in plaats van de runder­ chipolata, daarmee is het gerecht niet meer gluten­ en lactosevrij.

Ovengroente met runderchipolata & harissa

Instructievideo - 00:26 min.