Bagel plantaardige roomkaas met aardbei en munt
Een vegan creamcheese bagel, wie had dat gedacht? Deze bagel met vegan roomkaas, aardbei en munt moét je proeven.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 bagels sesam
- 250 g verse aardbeien
- 8 blaadjes verse munt
- 1 tl poedersuiker
- 200 g Violife creamy original (plantaardige roomkaas)
Advertentie
Bereiden
- Rooster de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd het fruit in kleine stukjes. Haal de blaadjes munt van de takjes en snijd fijn. Meng de aardbeien en munt met de poedersuiker.
- Halveer de bagels overlangs en besmeer beide zijden met de plantaardige zuivelspread. Verdeel de aardbeien erover.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 410 kcal
- eiwit 9 g
-
koolhydraten 54 g
waarvan suikers 7 g -
vet 17 g
waarvan verzadigd 11 g - natrium 680 mg
- vezels 3 g
Ook te zien in
Bagel plantaardige roomkaas met aardbei en munt
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bagel plantaardige roomkaas met aardbei en munt
- 4 bagels sesam
Rooster de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 250 g verse aardbeien
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd het fruit in kleine stukjes.
- 8 blaadjes verse munt
Haal de blaadjes munt van de takjes en snijd fijn.
- 1 tl poedersuiker
Meng de aardbeien en munt met de poedersuiker.
- 200 g Violife creamy original
Halveer de bagels overlangs en besmeer beide zijden met de plantaardige zuivelspread. Verdeel de aardbeien erover.