bewaar
Traybake met kriel, paprika & Catalaanse worstjes
Traybake met kriel, paprika & Catalaanse worstjes
bewaar

Traybake met kriel, paprika & Catalaanse worstjes

Een kleurrijk gerecht waarbij de oven al het werk doet!

10 min. bereiden
35 min. oventijd
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

biologische uien

6

Catalaanse worstjes

800 g

voorgekookte krieltjes

14 g

al-andalus

2 el

arachideolie

2

rode puntpaprika's

1

courgette

400 g

rivolo-cherrytomaten

15

verse krulpeterselie

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Een kleurrijk gerecht waarbij de oven al het werk doet!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Snijd de uien in parten, halveer elke worst en verdeel samen met de krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de al-andalus, besprenkel met de olie en schep om. Rooster 10 min. in het midden van de oven.

3

Verwijder ondertussen de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de courgette in de lengte in vieren en snijd elk part in stukken van 2 cm.

4

Neem de bakplaat uit de oven, schep om met de paprika, courgette en tomaatjes en rooster nog 25 min. in het midden van de oven.

5

Snijd de peterselie fijn en bestrooi de traybake ermee.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Traybake met kriel, paprika & Catalaanse worstjes

Een kleurrijk gerecht waarbij de oven al het werk doet!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig