Roerbak van biefstukpuntjes met boontjes en zilvervliesrijst

Gooi het roer om met deze gezonde roerbak van biefstukpuntjes met boontjes en zilvervliesrijst.

495 kcal

15 min. bereiden

4.1/5

(158)

Ingrediënten

Aantal personen

2020 nr. 01 - 2020 01 (Dubbel lekker)

Beter Eten Gids 1 -2021 - Beter Eten Gids 1 -2021

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen 8 min. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de salade-ui in dunne ringetjes.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de biefstukpuntjes 1 min. op hoog vuur. Zet het vuur laag, voeg de sperziebonen, knoflook, salade-ui en ketjap toe en verwarm 2 min. Serveer de rijst met de biefstukpuntjes met boontjes.

  • dieettipKetjap staat niet in de Schijf van Vijf en is een dagkeuze. Kijk voor meer uitleg over dag- en weekkeuzes op voedingscentrum.nl.
  • variatietipVervang de biefstuk door 375 g tofu. Laat de tofu uitlekken en dep droog met keukenpapier. Snijd in blokjes van ca. 2 cm en bestrooi met peper. Verhit de olie in een wok en bak de tofu 10 min. al omscheppend op middelhoog vuur. Voeg de sperziebonen, knoflook, salade-ui en ketjap toe en verwarm 2 min.

Wat vond je van dit recept?

Roerbak van biefstukpuntjes met boontjes en zilvervliesrijst

Gooi het roer om met deze gezonde roerbak van biefstukpuntjes met boontjes en zilvervliesrijst.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig