Gourmetten stap voor stap
Gourmetten stap voor stap
bewaar
bewaar

Gourmetten stap voor stap

15 min. bereiden
11waarderingen

Aan de slag

1

Ris de blaadjes van de takjes kruiden en meng dit met 1 el olijfolie (per 8 personen) door de biefstukpuntjes. Dek af met vershoudfolie en zet in de koelkast tot gebruik. Snijd de zalmfilet in plakjes, meng met de sojasaus, dek af met vershoudfolie en zet in de koelkast tot gebruik. Zet ook de kip afgedekt in een kom in de koelkast.

2

Snijd de bieslook fijn. Roer de eieren los met de bieslook en geraspte kaas en breng op smaak met peper en zout. Snijd de krieltjes in plakjes en doe in een kom. Snijd de champignons in parten en doe in een kom. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Snijd de courgette en rode paprika in kleine blokjes. Meng de bosui, courgette en paprika met 1 el olijfolie (per 8 personen). Snijd de komkommer in plakjes en verdeel samen met de cherrytomaten over een serveerschaal.

3

Bak de stokbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Zet alles klaar in kommetjes en schaaltjes rondom het gourmetstel. Gebruik aparte lepels en spatels voor rauw vlees en vis. Zet ook de falafel, bietenhummus, truffelmayonaise, cocktailsaus en kruidenboter in bakjes rondom het gourmetstel. Verwarm de satésaus en zet dit er ook bij.

5

Schenk de rest van de olijfolie in een kommetje. Je hebt niet veel vet nodig om het vlees, de vis, het ei, de groente te bakken in de kleine pannetjes met antiaanbaklaag.

combinatietipLekker voor erbij: groene salade van jonge bladsla, rauwkost radijsmix met een lichte balsamicodressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gourmetten stap voor stap

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig