bewaar
Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente
Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente
bewaar

Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente

Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel!

20 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

4 el

milde olijfolie

2½ g

gemalen komijn

400 g

Italiaanse roerbakgroente champignons

400 g

koelverse pompoenstukjes

1

biologische citroen

200 g

zuivelspread bieslook light

300 ml

heet water

320 g

stukjes als van kip

500 g

verse perle con basilico

Dit heb je nodig

  • rasp

Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel!

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de knoflook en komijn 1 min. op laag vuur Voeg de roerbakgroente en pompoenstukjes toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.

2

Boen ondertussen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers een helft van de vrucht uit. Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el -sap, het water, peper en eventueel zout toe aan de groente. Breng de saus aan de kook, voeg de stukjes als van kip toe en laat 5 min. op laag vuur stoven.

3

Kook ondertussen de perline in 6 min. beetgaar. Giet af en meng door de saus. Verdeel over diepe borden en serveer.

tip

algemeenDit is een Allerhande Box recept.