Ro­mi­ge per­li­ne pas­ta met ve­ga­kip,pom­poen & roer­bak­groen­te

Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel!

(1) waardeer
italiaans hoofdgerecht Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel! 1 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • rasp

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de knoflook en komijn 1 min. op laag vuur Voeg de roerbakgroente en pompoenstukjes toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.
  2. Boen ondertussen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers een helft van de vrucht uit. Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el -sap, het water, peper en eventueel zout toe aan de groente. Breng de saus aan de kook, voeg de stukjes als van kip toe en laat 5 min. op laag vuur stoven.
  3. Kook ondertussen de perline in 6 min. beetgaar. Giet af en meng door de saus. Verdeel over diepe borden en serveer.

Tip:

Dit is een Allerhande Box recept.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 770 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 1.200 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande Box Week 49 2019

Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ro­mi­ge per­li­ne pas­ta met ve­ga­kip,pom­poen & roer­bak­groen­te

1
1
  • 1 teen knoflook
  • 4 el milde olijfolie
  • 2½ g gemalen komijn

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de knoflook en komijn 1 min. op laag vuur

2
2
  • 400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
  • 400 g koelverse pompoenstukjes

Voeg de roerbakgroente en pompoenstukjes toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.

3
3
  • 1 biologische citroen

Boen ondertussen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers een helft van de vrucht uit.

4
4
  • 200 g zuivelspread bieslook light
  • 300 ml heet water

Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el -sap, het water, peper en eventueel zout toe aan de groente.

5
5
  • 320 g stukjes als van kip

Breng de saus aan de kook, voeg de stukjes als van kip toe en laat 5 min. op laag vuur stoven.

6
6
  • 500 g verse perle con basilico

Kook ondertussen de perline in 6 min. beetgaar. Giet af en meng door de saus. Verdeel over diepe borden en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.