bewaar
Gevulde pasta met spek, Italiaanse roerbakgroente en pesto
Gevulde pasta met spek, Italiaanse roerbakgroente en pesto
bewaar

Gevulde pasta met spek, Italiaanse roerbakgroente en pesto

Pasta met pesto, heel veel groente en knapperige spekjes. Mogen wij aanschuiven?

20 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

AH Biologisch gerookte spekreepjes

800 g

Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli

500 g

verse perle con basilico

125 g

koelverse pestosaus verde

15 g

verse basilicum

Pasta met pesto, heel veel groente en knapperige spekjes. Mogen wij aanschuiven?

Aan de slag

1

Verhit een grote hapjespan zonder olie of boter. Bak de spekjes op middelhoog vuur in ca. 7 min. goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier en bewaar het spekvet.

2

Bak de groenten 8 min. in het achtergebleven spekvet. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de pestosaus, spekjes en pasta toe aan de roerbakgroente. Roer door.

3

Verdeel de pasta over diepe borden. Scheur het basilicum en verdeel erover.