bewaar
Smeltende sneeuwpopkoekjes
Smeltende sneeuwpopkoekjes
bewaar

Smeltende sneeuwpopkoekjes

Koekjes versieren: deze sneeuwpoppen doen ons hart smelten.

15 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

jodekoeken

125 g

Dr. Oetker wit glazuur

2

witte marshmallows

2

Venco kleurendropstaafjes

1

decoratiestift choco

1

Look o Look zure regenboogmat

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Koekjes versieren: deze sneeuwpoppen doen ons hart smelten.

Aan de slag

1

Scheur twee stukjes bakpapier af en leg elk stuk op een bord. Leg op elk bord een koek. Verwarm het witte glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het witte glazuur over de koeken.

2

Duw in elke marshmallow een dropstaafje als neus. Teken met de melkchocolade decoratiestift 2 ogen op de marshmallows. Zet de marshmallows in het midden van de koeken. Trek de zure matten los van elkaar zodat je reepjes zure mat in losse kleuren krijgt. Doe de sneeuwpop een zure mat sjaal om. Gebruik twee kleuren.

3

Teken in het witte glazuur langs de marshmallow handjes van de sneeuwpop met de decoratiestift.