Overnight oats met kefir, gember en amandelschaafsel

Voor je gaat slapen 10 min. werk en de volgende ochtend direct ontbijt klaar.

485 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 8 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de kefir met de havermout, kaneel en de helft van de gemberjam. Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel op middelhoog vuur in 2 min. goudbruin. Verdeel het kefirmengsel over 2 kommen. Verdeel achtereenvolgens de rest van de jam, de vijgenstukjes en het geroosterde amandelschaafsel erover.

Overnight oats met kefir, gember en amandelschaafsel

Voor je gaat slapen 10 min. werk en de volgende ochtend direct ontbijt klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig