bewaar
Roerbak met gnocchi & speklapjes met soja
Roerbak met gnocchi & speklapjes met soja
bewaar

Roerbak met gnocchi & speklapjes met soja

Oost ontmoet west in deze gnocchischotel gemaakt met krokante spekjes. Proeven maar!

20 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

paddenstoelenmelange

1

salade-uitje

300 g

gnocchi

4

speklapjes à la minute

2 el

Kikkoman sojasaus

1½ el

arachideolie

200 g

verse spinazie

Oost ontmoet west in deze gnocchischotel gemaakt met krokante spekjes. Proeven maar!

Aan de slag

1

Snijd de paddenstoelen in stukken en de salade-ui in ringen. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af als de gnocchi gaat drijven

2

Bestrijk de speklapjes met het bakkwastje met de helft van de sojasaus. Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan en bak de speklapjes in 6 min. krokant. Keer halverwege.

3

Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de paddenstoelen 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Voeg de gnocchi en de rest van de sojasaus toe en bak 2 min. mee. Verdeel over de borden en verdeel de speklapjes erover. Bestrooi met de salade-ui.