Volkoren tortizza’s met kip, brie & cranberrysaus

Het zoetzure van de cranberry past goed bij de kip en het romige van de brie.

520 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 10 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar.

  2. Besmeer ondertussen de tortillawraps met de zuivelspread. Snijd de brie in plakken en de uien in dunne halve ringen. Verdeel de brie, ⅔ van de ui en de kipreepjes over de tortilla’s. Verdeel de tortilla’s over de 2 ovenroosters en bak in het midden van de oven in ca. 10 min. knapperig tot tortizza’s.

  3. Verdeel de cranberrysaus en een handje rucola over de tortizza’s. Snijd deze elk in 4 punten. Meng de sperziebonen met de rest van de ui, de rest van de rucola, de olie, peper en eventueel zout. Serveer de bonensalade bij de tortizzapunten.

Volkoren tortizza’s met kip, brie & cranberrysaus

Het zoetzure van de cranberry past goed bij de kip en het romige van de brie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig